SEO nije mit

Što je SEO možda se pitate a ja ću odgovoriti jednom rečenicom:

SEO je pozicioniranje stranice ili sadržaja na Google tražilici tako da se na određene upite potencijalnih klijenata taj sadržaj prirodno (nije plaćeni oglas) pojavi na prvoj stranici Google pretrage kao relevantan rezultat.

SEO nije plaćeni oglas niti PPC kampanja koja naplaćuje svaki klik na određeni sadržaj.

Dakle zaključili smo da je dobar SEO prirodni rezultat pretrage gdje google prirodnim putem prikazuje naš sadržaj kao odgovor na ključne riječi ili upite za koje se želimo pozicionirati.

 

Lokalni SEO

Lokalno ne znači nešto malo 🙂

Mi ne pucamo u prazno, nego se trudimo postići najbolje moguće rezultate pozicioniranjem vaših web stranica na Google tražilici.
Svojim iskustvom stekli smo reputaciju vodeće agencije za SEO na ovom prostoru upravo iz razloga što uvijek gledamo naprijed.

Naš cilj je da vam pomognemo u izgradnji i provedbi uspješne lokalne SEO strategije koja vam donosi  rast i i zdravu osnovu za izgradnju vašeg poslovanja na način koji vi želite.

 

Naša lokalna SEO rješenja su:

  • Targetirani pristup koji ide izravno za najkvalitetnije klijente
  • Marketing koji privlači kupce koji traže brzu uslugu i trenutne rezultate – one koji su spremni kupiti
  • Prilagođeni spoj metoda na i izvan stranice koje vam pomažu da se popnete na ljestvici i prebacite vas na naslovnu stranicu relevantnih pretraživanja
  • Trajna strategija privlačenja i zadržavanja kupaca koja pruža dobru klimu za stvaranje pozitivnih reakcija, pregleda s 5 zvjezdica i vraćanje vaših kupaca opet kod vas

 

Globalni SEO

Spremni za svjetsku senzaciju?

 

Tvoja tvrtka mora koristiti SEO taktike koje najbolje odgovaraju trenutnoj veličini i ciljevima. Ako ste već glavni regionalni ili nacionalni igrač sa zdravim tržišnim udjelom i masom lojalnih domaćih kupaca, moglo bi biti vrijeme za širenje poslovanja u inozemstvu.

Nakon određenog trenutka, vaše poslovanje mora promijeniti svoju strategiju, uzmimo za primjer restorane koji imaju većinom turiste za goste i oni ne mogu imati istu SEO strategiju kao restorani koji imaju samo domaće goste.

ABC Media može ti pomoći i staviti tvoju tvrtku ili posao na svjetsku mapu. Naše globalne SEO usluge započinju s nizom poznatih taktika koje uključuju geografsko targetiranje kao i SEO za mala poduzeća.

Umjesto da plijenimo pažnju kupaca koji su blizu nas kao u lokalnoj SEO kampanji, ovdje radimo na privlačenju posjeta iz cijelog svijeta, optimizirajući vašu web stranicu za zemlje i jezike koji nisu vaši.

To omogućava da tražilice znaju na koje regije ciljate, pomažući vam da osvojite srca i umove kupaca širom svijeta prije nego što je vaš proizvod ili usluga čak i dostupan.

 

SEO Copy Writing

Pisanje SEO teksta je više od riječi

 

Šta je sad ovo koliko tog SEA ima ?

SEO pisanje je način pisanja za internet kojim targetiramo ključne riječi / upite potencijalnih klijenata s ciljem da google naš sadržaj: tekst, video infografike ili pdf ponudi kao rezultat prirodne pretrage.

Mršave stranice više ne mogu proći ali zato relevantan sadržaj dužeg formata prolazi.

Svi znamo da Google voli i preporučuje stranice sa velikim sadržajem, ali vi ipak morate biti pametni i znati što se događa na vašoj web stranici.

To znači da nema brbljanja – i nabacivanja riječi samo zbog količine teksta NE!

Sadržaj mora biti: relevantan, zabavan, edukativan i na kraju koristan i vama i posjetiteljima.

Naši pisci pažljivo će osmisliti svaku rečenicu kako bi privukli pažnju korisnika i na kraju prodali vaš proizvod ili uslugu.

Kombinacija kreativnosti s tehničkim SEO vještinama  je ono što ti je potrebno da posjetitelje tvoje web stranice pretvaramo u kupce.

Relevantnim sadržajem koji odgovara na pitanja kupaca, iskorištavamo svaku priliku da s obje ruke pružimo tvoje usluge kupcima.

Samo 21% tvrtki širom svijeta tvrdi da je zadovoljno stopom konverzije. To znači da većina radi nešto pogrešno.

Mi ćemo se potruditi da budete zadovolji, i da vaša web stranica prodaje vaše proizvode i usluge i onda kad spavate.